U Gradskoj knjižnici na Valentinovo gostuje poznata psihologinja dr. Dubravka Miljković

U Gradskoj knjižnici na Valentinovo gostuje poznata psihologinja
dr. Dubravka Miljković

U Gradskoj knjižnici “Ivan Goran Kovačić” u ponedjeljak će gostovati dr. Dubravka Miljković, koja će povodom Valentinova održati predavanje na temu “Ljubav i sreća”. Gostovanje poznate i višestruko nagrađivane psihologinje, koje počinje u Ilirskoj dvorani u 18 sati, idealan je izbor za one koji još uvijek ne znaju kako provesti Dan zaljubljenih ili makar u uvodu u “valentinovsku” večer, žele čuti kako bi stvari trebale funkcionirati u teoriji.

Dr. Dubravka Miljković diplomirala je psihologiju i pedagogoju na Filozofskom fakultetu, a potom magistrirala psihologiju s temom iz područja čitanja i doktorirala pedagogiju na temu iz opće obrazovanosti. Danas radi kao docent na Učiteljskom fakultetu i predaje pedagogiju, didaktiku i komunikaciju u odgoju i obrazovanju, a također, vodi i seminare iz područja psihologije menadžmenta u brojnim tvrtkama. Autorica je čak 27 knjiga, a 1997. godine joj je Hrvatsko psihološko društvo, zajedno s Majdom Rijavec, dodijelilo nagradu “Ramiro Bujas” za dostignuća u popularizaciji psihologije. Tri godine kasnije Ministarstvo znanosti dalo joj je Godišnju nagradu RH za popularizaciju znanosti.

Predavanje dr. Miljković uvod je u Tjedan psihologije, koji će se u Gradskoj knjižnici “Ivan Goran Kovačić” održavati od 14. do 20. veljače.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest