Bajaga i njegov “Koncert za zaljubljene” oduševili oko tri tisuće Karlovčana(VIDEO)

Bajaga i njegov “Koncert za zaljubljene” oduševili oko tri tisuće
Karlovčana(VIDEO)

U vrlo ugodnoj atmosferi oko 3.000 Karlovčana proslavilo je Valentinovo uz koncert Bajage i Instruktora. Za zagrijavanje su bili zaduženi, i svoj posao odlično odradili, dečki iz karlovačkog benda The Chocolate Nipples. Da su već stekli reputaciju benda koji pruža odličnu zabavu pokazali su zasviravši pred gotovo praznom dvoranom i vrlo brzo privukavši brojne posjetitelje sa šankova da se aktivnije uključe u koncert. I Nipplesi su dobili svoj dio plesa, zajedničke pjesme i vrištanja – sasvim zasluženo.

Bajaga je koncert otvorio pjesmom “Grad”, koja je primljena možda pomalo rezervirano, no potom su već uz prve taktove hita “Verujem – ne verujem” na noge ustali i gledatelji na tribinama i započela je odlična atmosfera koja je potrajala tijekom cijelog koncerta, uz gotovo euforično dočekane hitove “Tišina” i “Godine prolaze”. Kako je i najavio, Bajaga je znatno veći dio koncerta posvetio starijim pjesmama, dobro poznatim svim generacijama, uz tek povremene “izlete” na novije albume, slabije poznate hrvatskoj publici. Zadovoljna publika pozvala je Bajagu i Instruktore i na “bis”, a koncert je završen uz prigodnu poruku, pjesmom “Samo nam je ljubav potrebna”, koja na kraju prelazi u poznati Beatles hit “All you need is love”.

Organizator, tvrtka Creostar, može biti zadovoljan odazivom i atmosferom, a mi se u ime KAportala nadamo da su jednako uživali i oni koji su na koncert došli zahvaljujući našoj nagradnoj igri – njih dvadesetoro.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest