KAbina: Ljubavne pjesme i PMS oduševili publiku na Valentinovo

KAbina: Ljubavne pjesme i PMS oduševili publiku na Valentinovo

Više nije slučajnost – KAbina je postala “in”. Ni hladan i vlažan ponedjeljak nije spriječio Karlovčane da još jednom u velikom broju dođu u Cohibu i uživaju u književno-glazbenoj večeri.

Ovog puta, prikladno, uz Valentinovo, predstavilo se troje još neafirmiranih pjesnika, i to, naravno, ljubavnom poezijom. Ipak, nipošto nije riječ o potpunim početnicima. Alen Belavić pjevač je i tekstopisac karlovačkog benda Hi Society, a poeziju objavljuje i na specijaliziranim internet stranicama. Branka Ivanović i Neven Ris pišu blogove, a ni javni nastupi nisu im strani – Branka je već nastupala na nekoliko pjesničkih večeri, a Ris ima zavidan glumački staž u sklopu Dramskog studija Zorin doma i Kazališnog kotla. On ima i nekoliko pjesama objavljenih u zajedničkim zbirkama.

Na Valentinovo – zadovoljili su publiku, kako pjesmama punim emocija, tako i razgovorom s voditeljem Darkom Liscem, u kojem je bilo puno duhovitosti i smijeha, te su svi zasluženo dobili velik aplauz.

Djevojke iz ženskog benda PMS izuzetno su raspjevale publiku. I u protekla tri izdanja KAbine uživali smo u odličnim izvedbama bendova Stil i S.K.A. te kantautora Miroslava Galinca, no mora se priznati da su djevojke (Ines, Valentina, Iris i Andreja) uspjele postići pravu koncertnu atmosferu – pjevalo se, plesalo i svima je bilo pomalo žao kada je došlo vrijeme za kraj još jednog vrlo dobrog izdanja KAbine.

Sljedećeg ponedjeljka opet zanimljivi gosti – u književnom dijelu Karlovčanke Ivana Francisković i Gordana Ivković predstavit će svoje sve popularnije “Smotance”, a u glazbenom dijelu nastupa kultni Tobo i njegovi Diverzanti.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest