CZM Grabrik započinje s radionicama “Klub nezaposlenih mladih”

CZM Grabrik započinje s radionicama “Klub nezaposlenih mladih”

Od četvrtka, 17. veljače, u Centru za mlade u Grabriku započinje s radom Klub mladih nezaposlenih, kao jedna od mjera Gradskog programa djelovanja za mlade grada Karlovca s ciljem veće zapošljivosti mladih nezaposlenih osoba.

Klub mladih nezaposlenih ima za cilj pružiti mladim nezaposlenim osobama potporu u traženju posla kroz profesionalno informiranje i savjetovanje, poboljšati vještine traženje posla, pomoći im razviti vlastiti profesionalni plan, omogućiti razmjenu iskustava i informacija te razvijati mrežu kontakata.

Klub je zamišljen i kao mjesto u kojem mladi mogu razmijeniti iskustva u traženju posla s ostalim mladima koji se nalaze u situaciji sličnoj njihovoj, a voditeljice kluba će im pružiti individualnu pomoć u oblikovanju što boljeg životopisa ili molbe. Svaki susret će biti posvećen nekoj od vještina traženja posla ili nekoj drugoj temi vezanoj uz traženje posla.

Program se zasniva na grupnom radu (predavanje, igranje uloga, grupne rasprave, uvježbavanje), a također moguće je, ukoliko ima potrebe, raditi i individualno sa polaznicima.

Klub mladih nezaposlenih vode Barbara Balaško, dipl.psih. i Majda Šavor, dipl.psih.

Susreti će se održavati jednom mjesečno u terminima prema dogovoru s polaznicima, a prvi susret na rasporedu je ovog četvrtka u 16,30 sati.

Klub mladih nezaposlenih dio je Gradskog programa za mlade grada Karlovca te ga financira Grad Karlovac, a za polaznike je besplatan.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti pomoću prijavnice koja se nalazi na internet stranici http://www.czm-grabrik.hr.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest