“Pametne ploče” iz karlovačke tvrtke stižu u više škola Karlovačke županije

“Pametne ploče” iz karlovačke tvrtke stižu u više škola Karlovačke
županije

U škole kojima je osnivač Karlovačka županija uskoro stižu još 53 takozvane “pametne ploče”, moderno nastavno pomagalo koje bi, po planu Ministarstva prosvjete, trebalo tehnički unaprijediti nastavu u školama. Najzanimljivije od svega je da je “pametna ploča” – karlovački proizvod. Izradila ga je tvrtka BMB Netkom koja osim ploča po osnovnoj cijeni nudi već za 4.500 kuna. Tu naravno nisu ubrojeni računalo, projektor i poseban software bez kojih ploča ne može funkcionirati.

Podsjetimo, “pametne ploče” već su stigle u više osnovnih škola na području grada Karlovca dok se za njihovu nabavu sada odlučila i županija. Danas su ploče predstavljene i ravnateljima škola, dok se njihovoj prezentaciji pridružio i župan Ivan Vučić.

Karlovačka tvrtka koja je izradila ploče nudi ih u povoljnijim “paketima”. Kako je za KAportal kazao direktor mr. Ivan Magličić, za profesore i nastavnike uključena je i besplatna edukacija u trajanju od 20 radnih sati koliko se zasad pokazalo dovoljno za kompletno obučavanje.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest