Karlovačka pivovara predstavila novu reklamu snimljenu u Karlovcu

Karlovačka pivovara predstavila novu reklamu snimljenu u Karlovcu

Karlovačka pivovara danas je predstavila novi reklamni spot za Karlovačko koji će s emitiranjem krenuti sutra. S obzirom da je u cijelosti snimljen u Karlovcu u Pivovari smatraju da, osim promocije njihovog brenda, promovira i grad na četiri rijeke koji je osim ovog obilježja poznat i kao – grad piva.

-Ponosni smo na više od 156 godina dugu tradiciju i bogato pivarsko nasljeđe koji čine sastavni dio marke Karlovačko. U gradu gdje je sve počelo pronašli smo idealnu lokaciju, rekao je medijima predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher. Kako je dodao, Karlovačko pivo simbolizira zabavu uz prijatelje, druženje i uživanje u životu te smatra da je spoj tradicije i modernog kakav je napravljen u spotu prava promocija za poznati brend.

Naime, Karlovačka pivovara i dalje drži drugo mjesto na hrvatskom pivskom tržitu te je prošle godine zabilježen rast broja potrošača od četiri posto u odnosu na 2009. Nova TV reklama snimljena je u Karlovcu uz korištenje lokalnih resursa. U snimanju je sudjelovalo oko 50 statista uključujući KUD Sv. Ana Vučjak, KUD Zadobarje, udrugu Historia viva, Limenu glazbu Duga Resa, kao i pedeset glumaca uglavnom amatera. Priču je osmislila kuća Bruketa & Žinić  a producirao Kabinet iz Zagreba.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest