Uprava NK Karlovca na udaru tračeva ili su “potpuno skrenuli”?

Uprava NK Karlovca na udaru tračeva ili su “potpuno skrenuli”?

Sportske novosti u današnjem broju, ali i brojne kuloarske priče u gradu na četiri rijeke, bruje o navodnim oštrim kaznama za trenera Igora Pamića, od strane uprave ovoga kluba. Je li riječ o još jednom nevjerojatnom potezu uprave, ili o potpunoj izmišljotini onih kojima klupsko vodstvo nije po volji – znat će se vrlo brzo.

Već večeras, kada će se održati sjednica Upravnog odbora. Jer, priča se i o smjeni trenera, a to se, razumljivo, neće moći skrivati od javnosti uzevši u obzir da se prvenstvo nastavlja već za četiri dana. U prilog kuloarskim pričama ide večera predsjednika Turkovića s nekadašnjim vratarom Dinama, Crvene Zvezde, Sportinga i jugoslavenske reprezentacije, Tomislavom Ivkovićem, no naši izvori u klubu tvrde kako taj sastanak nije bio vezan uz preuzimanje trenerskog mjesta, već funkcije sportskog direktora.

Prema gradskim pričama, koje spominju i Sportske novosti, trener Pamić oštro je kažnjen zbog “neovlaštenog davanja izjava medijima” – priče se razlikuju u tome što jedni govore o visokoj novčanoj kazni, a drugi o pomalo čudnoj i bizarnoj kazni od “šest utakmica kazne tijekom kojih neće voditi momčad s klupe”.

No, u klubu sve demantiraju. Priopćenje je prilično jasno i izričito:

– Uprava je izuzetno zadovoljna radom trenera Pamića i sve priče i napisi o kaznama, ili bilo kakvim sankcijama za Igora Pamića su potpuno netočne – stoji u priopćenju kojeg potpisuje klupska glasnogovornica Ivana Rumenović.

Uprava kluba, međutim, još nije shvatila da “tračerima” (ukoliko je doista riječ o tračevima) znatno potpomaže svojom nerazumnom odlukom o zabrani davanja informacija. Jer, ukoliko se nema što skrivati, u čemu je problem da novinar nazove trenera Pamića i čuje iz prve ruke ima li istine u pričama o kazni? Govoreći jedno, odnosno da žele približiti klub navijačima i javnosti, Uprava je ovim potezom napravila upravo suprotno – i udaljila klub i od navijača i od javnosti maksimalno koliko je mogla.

Podizanje “željezne zavjese” niti jednom klubu nikada nije donijelo ništa dobro. Što prije to shvate u klupskoj upravi, to će prije povratiti povjerenje javnosti i, ukoliko je doista, kako tvrde, riječ o tome, znatno smanjiti mogućnost “zlobnih tračeva”.

Istina se, u ovakvim slučajevima, ionako ne može sakriti. Tko laže (a jedna strana ovog puta doista vrlo ozbiljno laže) znat ćemo vjerojatno već večeras, a najkasnije za četiri dana.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest