U prvom planu Dinamo, Turković ne vjeruje da su Gademzi protiv njega

U prvom planu Dinamo, Turković ne vjeruje da su Gademzi protiv
njega

Iako je preksutra na rasporedu jedna od najzanimljivijih domaćih utakmica ove sezone, prvenstveni ogled sa zagrebačkim Dinamom, nedavne kuloarske priče o tko zna već kojoj smjeni trenera Pamića, ali i transparenti podrške Pamiću, a protiv predsjednika Turkovića, nisu mogli biti zaobiđeni na press konferenciji karlovačkog prvoligaša.

– Što se tiče transparenata, vjerujem da iza njih ne stoje Gademzi, već pojedinci koji se skrivaju iza tog imena. Sve ostalo obična su podmetanja, a prije ili kasnije saznat će se tko iza njih stoji. Ja mogu samo još jednom ponoviti da je Igor Pamić u Karlovcu napravio čudo, da mi svi ovom klubu želimo najbolje i da samim tim ni u ludilu ne pomišljamo o tome da smijenjujemo Igora Pamića. Njegovo trenersko mjesto potpuno je sigurno – kazao je predsjednik NK Karlovca Stjepan Turković, a Pamić je dodao kako je krajnje vrijeme da se počne pričati o nogometu i potvrdio kako se ne osjeća nimalo nesigurno na kormilu “plavo-bijelih”.

Dolazak Dinama doživljava se u klubu kao prigoda da se Karlovac televizijskom auditoriju diljem Hrvatske pokaže kao ozbiljna i kvalitetna momčad. Uloga favorita, jasno, pripada gostima.

– Dinamo je najmoćnija hrvatska momčad. To nije sporno i na to ne treba trošiti riječi. Ipak, ostvare li se najave da u Karlovcu  neće moći zaigrati Bišćan, Barbarić pa i Sammir…gosti će i dalje biti u ulozi favorita, ali bi ta razlika bila ipak nešto manja. No, u kojem god sastavu gosti zaigrali mi ćemo im se suprotstaviti hrabro i odlučno. Nećemo na travnjak izaći s mislima na poraz, nego sa željom da napravimo iznenađenje, da uzmemo makar bod – najavio je Pamić.

Slično razmišlja i junak pripremnog perioda, napadač Karlo Primorac koji je u sedam uzastopnih utakmica postigao ukupno 10 pogodaka.

– Osjećam se dobro, motivirano i spremno i ne bojim se suparničkih braniča iako ih izuzetno cijenim. Svi znamo što je Dinamo i kakvi su to igrači, ali gol se može zabiti svakome, pozitivan rezultat se uvijek može izvući i u takvom raspoloženju dočekujemo “modre” – rekao je Primorac.

Sastav koji će istrčati u subotu, u 20.15 sati, nije u potpunosti poznat. Sve će ovisiti o stanju terena, a kako sada stvari stoje, uzevši u obzir i vremensku prognozu za petak i subotu, vrlo je moguće da će travnjak biti zaleđen.

Branit će Lovrić, obrambenu liniju čine Kovačević, Karabatić, Budimir i Pilipović, u napadu će biti Jerneić i Primorac, a vezni red ponajviše će ovisiti o vremenskim uvjetima. Kako sada stvari stoje zaigrat će Batarelo, Paracki i Ottochian, a za preostalo mjesto konkurirat će Stambolija, Husić i Špišić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest