U NK Karlovcu shvatili da je kriza – smanjuju plaće, prvi na udaru Igor Pamić

U NK Karlovcu shvatili da je kriza – smanjuju plaće, prvi na udaru
Igor Pamić

Novo blokiranje računa NK Karlovca i javno priznanje ogromnog duga kao i prozivanje zbog netransparentnog trošenja novca poreznih obveznika nagnale su Upravu kluba da konačno shvati da nogometni klub ne može ignorirati aktualnu tešku gospodarsku krizu.

Međutim, prvi koji će dobiti “po džepu”, a što je danas i objavljeno, trener je “plavo – bijelih” Igor Pamić kojem će, kazala je glasnogovornica NK Karlovca Ivana Rumenović plaća od 50 tisuća kuna biti smanjena na 30 tisuća. Kako je izvijestila Rumenović, Uprava kluba o novoj korekciji plaće razgovara s trenerom Pamićem i kako kaže, “ponuda je još uvijek otvorena i očekujemo da će je trener Igor Pamić prihvatiti u vrlo kratkom roku”.

– Uprava NK Karlovca pokrenula je razgovore oko smanjenja plaća svih zaposlenika. Zbog teške financijske situacije odlučili smo se za štednju i smanjenje rashoda koji su u nesrazmjeru s prihodima kluba. Cilj nam je u što kraćem periodu popraviti financijsku situaciju Kluba i vjerujemo da ćemo u toj namjeri uspjeti, stoji u pripćenju.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest