Gimnazijski maskenbal uz rock svirku i “školske” nagrade najboljim maskama

Gimnazijski maskenbal uz rock svirku i “školske” nagrade najboljim
maskama

U Gimnaziji Karlovac danas je održan tradicionalni maskenbal. Skraćeni satovi, veliki odmor od 30 minuta te rock još jednom su se pokazali kao recept za izvrsnu zabavu. Svi maskirani učenici bili su oslobođeni ispitivanja pa su hodnici Gimnazije danas bili ispunjeni mnoštvom maštovitih kostima.

Održano je i natjecanje za najmasku škole. Pobjeda je ove godine pripala učeniku i učenici koji su uprizorili Staljina i njegovu suprugu te su osvojili jedan slobodan dan. Drugo mjesto zauzeli su Ante Gotovac i Maja Morales, a treće je otišlo u ruke bajkovitim likovima iz Alise u zemlji čudesa. Ove godine dodijeljena je i posebna nagrada za najbolju grupnu masku, a otišla je u ruke 4. e razredu matematičke gimnazije koji su pripremili pravu svadbenu svečanost te tako zaradili isprike iz filozofije.

U glazbenom dijelu došlo je do malih promjena te je umjesto najavljenog PMS-a nastupio novi gimnazijski bend Slowtime. Dečkima je to bio prvi nastup, a publika nije bila nimalo razočarana te su se oni tako potvrdili kao nove nade karlovačkog rocka. Nastupili su i Tobo i diverzanti te svojom svirkom zatvorili veseli, šareni i opušteni maskenbalski petak u Gimnaziji Karlovac.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest