Ovogodišnji festival “Hermetika” trajat će četiri dana i imat će popratne sadržaje

Ovogodišnji festival “Hermetika” trajat će četiri dana i imat će
popratne sadržaje

Udruga Kajda prošle je godine dvodnevnom gitarijadom započela okupljanja županijskih bendova. Dobra zabava na ŠRC-u Korana imala je pozitivnog odjeka pa je ove godine interes još veći, a sama manifestacija, pod nazivom “Hermetika”, trajat će četiri dana. Riječ je o “produženom” prvosvibanjskom vikendu, odnosno svirka bi trebala trajati od četvrtka do nedjelje (odnosno, sitnih sati ponedjeljka).

Svakog dana glavni program odvijat će se od 20 sati do 2 ujutro, a očekuje se nastup 40-ak bendova. Hoće li ove godine “Hermetika” biti ponovno isključivo županijskog karaktera (u čemu nema ništa loše, naprotiv) ili će biti i bendova iz drugih sredina, ovisit će o puno toga, od potencijalnih sponzora do pregovora sa samim bendovima.

– Bude li ostvarivo, u nedjelju bismo željeli dovesti i neki od renomiranijih bendova – najavljuje Vedran Bojmić, jedan od organizatora “Hermetike”.

Prijave za ovogodišnju “Hermetiku” počele su jučer, a svi zainteresirani bendovi mogu se javiti na brojeve mobitela 098 990 3790 ili 098 396 229, ili, pak, na e-mail adresu kajdaunion@gmail.com. Sve ostale informacije o “Hermetici” mogu se dobiti na broj 099 197 0353 (Vedran).

Treba naglasiti kako ni tijekom dana pozornica neće biti prazna. Izvan glavnog programa, glazbenici će se izmjenjivati u jam session svirkama, a za sve sudionike i goste koji to žele bit će organiziran i kamp – besplatan za izvođače, a po vrlo prihvatljivim cijenama za ostale.

Također, “Hermetika” će imati i edukativnu komponentu, pa će tijekom dana biti postavljeni i info pultovi s ciljem informiranja mladih o spolno odgovornom ponašanju i zaštiti reproduktivnog zdravlja.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest