Igrači NK Karlovca u štrajku, Marčetiću “Gademzi” poručili – budi čovjek i daj ostavku

Igrači NK Karlovca u štrajku, Marčetiću “Gademzi” poručili – budi
čovjek i daj ostavku

Završio je sastanak Uprave NK Karlovca s igračima koji su odbili trenirati u znak podrške treneru Igoru Pamiću.Iz klupskih prostorija izašao je samo direktor Marčetić koji je pred okupljenim Gademzima i ostalim prijateljima kluba izjavio kako se zaklinje da on nije “naručio” policijsku kontrolu za Igora Pamića te da radi sve na tome da se smiri ova teška situacija. Ipak, Gademzi su uzvratili uvredama i porukom da je jedini izlaz iz situacije Turkovićev odlazak.

Nakon toga skupina od 50-ak Gademza upala je i u klupske prostorije gdje su glasnim skandiranjem poručili predsjedniku Turkoviću što misle o njegovim najnovijim potezima te uputili gromoglasnu podršku Pamiću i igračima. U trenutku slanja ovog teksta Gademzi  dežuraju, a članovi Uprave i igrači tek su izašli iz sobe za sastanke. Igrači su i dalje čvrsti u odluci da ne treniraju a emotivnim govorom ispratio ih je njihov trener Pamić. Kako je rekao, djeco moja, hvala na podršci, vi ste ljudi koji znate misliti svojom glavom. Vi ste prije svega profesionalci i nogomet je, kao i meni, vaš kruh. Trener je od igrača ispraćen burnim pljeskom dok su navijači nastavili skandirati protiv Uprave kluba koju krive za sve ove događaje.

Osvanuo je i golemi grafit “Vukeliću lopove”. Igrači su napokon izašli sa sastanka i potvrdili da nastavljaju sa štrajkom što je izazvalo buran pljesak stotinjak okupljenih Gademza i građana. Predsjednik Turković dočekan je uvredama, prema njemu je bačeno i nekoliko predmeta, a na izlaz iz kruga stadiona postavljeni su kontejneri kao barikade. Takva situacija potrajala je oko pola sata nakon čega su Gademzi ipak propustili predsjednika uz novu seriju uvreda. Kad se činilo da se sve smirilo direktor Marčetić pojavio se u klupskom kafiću s papirima koji pokazuju da je i njega zaustavila policija. To je izazvalo nove burne negativne reakcije. Netko mu je izbio papire iz ruke, a kafićem je zagrmjelo “lažove, lažove”. Marčetić je pokušao objasniti zašto je uslijedio ovakav potez Uprave. Kako je rekao Marčetić, on nema veze sa zvanjem policije već je to učinio Turković. Burni Gademzi poručili su mu da on prvi da ostavku i da tako pokaže da nema ništa sa, kako smatraju, luđačkim potezima, Uprave kluba.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest