Šprajcer: Da bi mene smijenili, Vukelić ucjenjuje i prijeti otkazima

Šprajcer: Da bi mene smijenili, Vukelić ucjenjuje i prijeti
otkazima

Samo da bi me maknuli s pozicije predsjednika Županijskog nogometnog saveza, angažirao se Branko Vukelić koji okolo vrši pritisak na gradonačelnike i načelnike općina i predstavnike klubova. Ovo su, naime, riječi Nevena Šprajcera, aktualnog predsjednika Nogometnog saveza KŽ koji je još jedanput političare prozvao zbog gotovo kaotične situacije koja je ovih dana evidentno nastupila u nogometu na ovim prostorima.

– Mi smo zakazali redovnu sjednicu a neki je žele pretvoriti u izbornu. To ne mogu napraviti po Statutu, dok svi znaju da iza svega stoji Branko Vukelić koji je u Karlovcu viđen s Brlekovićem koji za Igora Štimca radi određene poslove, rekao je Šprajcer.Kako kaže, da bi se ova odluka provela mnogima su prijetili pa čak i u smislu “ako nas nećeš podržati, djeca će ti ostati bez posla”.

Po Šprajceru, ekipa predvođena Borisom Kozjanom i Amirudinom Talakićem želi napraviti smjenu u Savezu, a kako bi ponovno instalirali svoje ljude. Trenutnu situaciju u NK Karlovcu Šprajcer nije želio komentirati. Zanimljivo, kako je rekao Kozjan, o ovome nema pojma, te smatra da Šprajcerovi navodi nisu vrijedni komentara. U međuvremenu, Šprajcer je pismo uputio i premijerki Jadranki Kosor, u nadi da će ona, kako je rekao, imati sluha za stvari koje se događaju u Karlovcu i Karlovačkoj županiji.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest