Ništa od dogovora, suspenzija ostaje, Pamić im se ne želi ispričati!

Ništa od dogovora, suspenzija ostaje, Pamić im se ne želi
ispričati!

Ništa od pregovora Uprave NK Karlovca i trenera Igora Pamića. U trenutku dok je više od tisuću prosvjednika marširalo karlovačkim Korzom i ispred HDZ-a skandiralo “Vukeliću lopove” i “Turkoviću odlazi” u prostorijama NK Karlovca održao se razgovor koji je završen bez uspjeha.

Prenosimo izjave obje strane:

Uprava: “Večeras, 09.ožujka u 19h održan je drugi dio sastanka između Uprave Kluba NK”Karlovca” koju je predstavljao predsjednik Kluba Stjepan Turković, predsjednika disciplinske komisije Zvonka Vukelića te trenera 1.momčadi Igora Pamića i kapetana momčadi Josipa Jerneića. Sastanak je završio nakon 20 minuta odlaskom trenera Igora Pamića. Po točkama dnevnog reda trener Igor Pamić odbio je potpisati sljedeće stvari; 1.u potpunosti je odbio potpisati Sporazum između NK”Karlovac” i Igora Pamića o prihodima i rashodima za 2010.godinu, 2.odbio je potpisati ugovor o smanjenju osobnog dohotka s 50 na 35 tisuća kuna, 3.odbio potpisati svaku mogućnost dogovora oko nastupanja u medijima i samostalnoj djelatnosti, 4.u razgovoru s igračima je odbio potpisati karticu istih za 2010.godinu, 5.odbio razmotriti prijedlog Uprave NK”Karlovca” koja inzistira na tome da se što više igrača iz omladinskog pogona NK”Karlovca” uključi u nastupe prve momčadi.

Ovime se do daljnjega prekinuti svi razgovori s trenerom Igorom Pamićem te suspenzija ostaje do daljnjega.”

Pamić je za KAportal izjavio:

– Za dosta ovoga iz njihovog priopćenja nemam što komentirati, ali mogu reći da su inzistirali da im se ispričam, što sam odbio jer ja se njima ni za što nemam ispričavati. Kartice nisam htio potpisivati jer to nije moj posao kao trenera, a nebuloznu ideju da mi se netko miješa u posao sam naravno odbio u startu i tu su svi razgovori završili – kazao nam je Igor Pamić.

Ovome dodajmo kako je doista skandalozan pokušaj Uprave da miješa u trenerski posao, a da je ujedno riječ i o šokantnom nepoznavanju sporta i kluba koji pokušavaju voditi najbolje pokazuje sljedeća činjenica. “Omladinski” pogon iz kojeg Turković i Uprava žele igrače u prvoj momčadi vrlo je slab nakon višegodišnjeg nerada. U klubu su postignuti pomaci na tom planu, no to se vidi tek u uzrastu kadeta koji imaju lijepe rezultate. Juniori NK Karlovca, pak, koji prema Upravi zaslužuju nastupe u prvoj seniorskoj momčadi, Županijski juniorski kup napustili su već u četvrtfinalu (!) nakon poraza od vršnjaka Croatia 78 iz Žakanja. No, po vodstvu karlovačkog kluba zreli su za susrete s prvoligaškim seniorskim momčadima.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest