Danas prvi koncert mladog karlovačkog Big Banda u Zorin domu

Danas prvi koncert mladog karlovačkog Big Banda u Zorin domu

Sjajna glazba i ugodna večer zagarantirani su odlučite li subotnju večer provesti u Gradskom kazalištu Zorin dom. Po prvi puta u samostalnom koncertu Karlovčanima se predstavlja novi gradski Big Band, sačinjen od, mahom mladih, članova Puhačkog orkestra grada Karlovca.

Neformalni i u javnosti nenajavljeni nastup imali su u maloj dvorani Zorin doma nakon Božićno-novogodišnjeg koncerta i već tada su oduševili prisutne, a nema sumnje kako će prvi “pravi” koncert ponuditi i još više glazbenog užitka.

Koncert počinje u 20 sati, a na repertoaru su djela Benny Goodmana, Colea Parkera, Glenn Millera, Louisa Prime te mnogih drugih autora jazz, dixieland i swing skladbi.

Pred prvi nastup red je i predstaviti vrsne karlovačke glazbenike koji čine Big Band POGK. Klarinetist i voditelj benda je Robert Pajić, saksofonisti Matej Vuković, Marko Bićan Pauli, Marko Šimunić, Tihomir Masten i Saša Višnić, trubači Niko Paver, Domagoj Stupić i Viktor Čudoski te ritam-sekcija u kojoj su Luka Janković, Matija Kovačić, Hrvoje Kralj i Marin Murganić.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti na blagajni Zorin doma, no ostalo ih je još vrlo malo pa požurite!

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest