Bivši članovi Mladeži idu u zatvor: Goršiću i Trupkoviću po sedam mjeseci, Vogrincu devet (VIDEO)

Bivši članovi Mladeži idu u zatvor: Goršiću i Trupkoviću po sedam
mjeseci, Vogrincu devet (VIDEO)

Nepravomoćnom presudom Općinskog suda u Karlovcu Željko Goršić i Danijel Trupković osuđeni su na sedam mjeseci zatvora dok je Vladimir Vogrinc dobio devet.

Kako je u izreci presude rekao sudac Leon Kovačić, krivi su da su u cilju da teško ozlijede Marka Jovkovića bez ikakvih razloga i povoda napali ovog mladića u Caffe baru “Astralis”. Zanimljivo, prvookrivljeni Željko Goršić nije došao na izricanje presude.

Trojac je dužan podmiriti troškove kaznenog postupka. Odvjetnici svih trojice okrivljenika najavili su žalbe, a kako neslužbeno saznajemo, na presudu će se žaliti i Državno odvjetništvo.

Podsjetimo, incident u “Astralisu” zadobio je veliku medijsku pozornost zbog njihovih aktera, članova Mladeži HDZ-a Danijela Trupkovića koji je u to vrijeme obnašao i dužnost vijećnika Županijske skupštine, te Vladimira Vogrinca, dok je Željko Goršić, sin još uvijek aktualnog državnog tajnika u MORH-u Željka Goršića iz HDZ-a “izletio” još prije dvije godine zbog divljanja u karlovačkom kafiću “River pub”.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest