Novi prosvjed građana i studenata u srijedu u 19 sati – manje govorancija, više šetnje

Novi prosvjed građana i studenata u srijedu u 19 sati – manje
govorancija, više šetnje

Drugi karlovački prosvjed u organizaciji studenata održat će se u srijedu, 16. ožujka, s početkom u 19 sati. Mjesto sastanka je isto – stari plac, no program prosvjeda bit će ipak nešto drugačiji.

– Bit će manje govora, a više šetnje gradom. Nećemo previše pričati na samom starom placu, već ćemo svoje mišljenje izraziti na gradskim ulicama – najavljuje organizator prosvjeda, karlovački student Silvio Šimić.

Policiji je prijavljena duža ruta šetnje – početak je isti i nakon starog placa prosvjednici će “posjetiti” Gradsko poglavarstvo, kod Ureda za obranu prisjetiti se palih branitelja te svoje mišljenje u trenutnoj situaciji i stanju u kojem se nalaze Karlovac i Hrvatska izraziti ispred prostorija karlovačkog HDZ-a. Potom se kreće na film – prosvjednici idu do zaboravljenog i zapuštenog Luxor kina, a potom će kroz Meštrovićevu i Grabrik doći do Zavoda za zapošljavanje i, pretpostavljamo, kao i njihovi kolege u Zagrebu, priupitati ima li kakvih poslova.

Silvio Šimić pojasnio je i vijesti o navodnom sastanku s Jelićem.

– Gradonačelnik me doista zvao i ponudio da se nađemo. Nisam još odlučio hoćemo li se doista sastati, no to u svakom slučaju ni na koji način neće utjecati na organizaciju prosvjeda – rekao je Šimić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest