Čak 10 koreografija Studija 23 na ESDU Dancestar World Dance Mastersu!

Čak 10 koreografija Studija 23 na ESDU Dancestar World Dance
Mastersu!

Vrsni karlovački Studio 23 i ove godine najavljuje sjajne rezultate na velikom svjetskom plesnom natjecanju ESDU Dancestar World Dance Masters, kojem je već tradicionalno domaćin naš Poreč.

Hrvatsko kvalifikacijsko natjecanje održano je u Rijeci, a Studio 23 na njemu je nastupio sa 13 koreografija (ukupno 65 plesača) od kojih je čak 10 izborilo pravo nastupa na završnom svjetskom natjecanju!

Autorice koreografija Sanja Tek i Ivana Rumenović svakako su prezadovoljne ovakvim raspletom, a u Poreču će se ponajviše očekivati od koreografija koje su na hrvatskom prednatjecanju osvojile prva mjesta u konkurenciji oko 1200 plesača iz cijele Hrvatske. Najbolja je bila koreografija “Metalne balerine” u izvedbi ansambla u seniorskoj konkurenciji, te Bruna Bajac u dječjoj solo kategoriji, gdje su Karlovčanke doista dominirale, jer je drugo mjesto osvojila također članica Studija 23 Ivana Vrkić. Bruna Bajac i Paula Špoljarić nastupit će u Poreču i u kategoriji dječjeg dua, a plasman na završnicu World Dance Mastersa izborilo je i još šest grupnih koreografija odličnog karlovačkog plesnog studija.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest