Predstavljena Nezavisna lista Domagoja Švegara – iznijeli konkretan program

Predstavljena Nezavisna lista Domagoja Švegara – iznijeli konkretan
program

Uključivanje građana u rad Gradske četvrti Novi centar, očuvanje zelenila, izgradnja nogostupa u Krležinoj ulici, uređenje obale Kupe, nastavak rada gradskog prstena, uređenje jezerca i još neki komunalni projekti stoje u programu Nezavisne liste Domagoja Švegara koja će sudjelovati na izborima za Vijeća mjesnih odbora i gradskih četvrti u najvećem karlovačkom “kvartu”.

Uz Domagoja Švegara koji je široj karlovačkoj javnosti postao poznat angažmanom u HSP-u, na listi se nalaze Davor Petračić, Vedran Puškarić, Ivan Mužar, Alen Kristović, Igor Patković, Slaven Škarjak, Ljubomir Božić, Dejan Popović, Ksenija Tošaj i Nataša Strukan.

– Izbori se bliže i mislim da ćemo dobro proći. Koliko mi je poznato od svih jedini smo koji su izašli s konkretnim programom i nadamo se osvajanju četiri vijećnička mjesta, optimističan je Švegar. S obzirom na opsežan program koji se nikako ne može ostvarivati iz skromnog proračuna četvrti, očito je da je ovo tek priprema za “velike” izbore.

U kampanji Švegar & Comp. nastupit će putem nekoliko javnih tribina na kojima će se predstaviti građanima te plakatima. Kako žele da sve bude transparentno čak su otvorili i žiro račun. Tek dvije tisuće kuna valjda će im biti dovoljno za kampanju. http://www.nezavisni-ka.org.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest