Dvorana na Dubovcu u završnoj fazi – točan datum otvaranja još uvijek nepoznat

Dvorana na Dubovcu u završnoj fazi – točan datum otvaranja još
uvijek nepoznat

Školska sportska dvorana na Dubovcu koja je niknula na zgarištu one izgorjele prije više od četiri godine, nalazi se u završnoj fazi izgradnje. Investicija vrijedna 18,8 milijuna kuna ovih je dana došla u fazu postavljanja najmodernijeg sportskog poda s grijanjem.

– O točnom datumu završetka dvorane još ne možemo govoriti jer pred nama je postupak javne nabave koji, ako bude prigovora, može se dosta odužiti, rekao je pročelnik pročelnik UO za komunalno gospodarstvo, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Nikola Rogoz. Radi se o nabavi opreme, od koševa, golova, tribina, strunjača i svega ostalog što će dvoranu učiniti upotrebljivom. Po riječima Mladena Grčića iz gradske uprave koji je referent zadužen za ovaj projekt,  nova dvorana druga je po veličini u Karlovcu. Za razliku od stare, ima rukometno igralište po svim propisima, dok se na to mislilo jer je Dubovac poznati simbol rukometa.

– Kod natjecanja je prije bio problem smještaja roditelja, odnosno gledatelja pa smo uklopili i tribine koje mogu primiti oko 250 mjesta, rekao je Grčić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest