Nezavisna lista Domagoja Švegara poziva građane na turnir u “uličnoj košarci”

Nezavisna lista Domagoja Švegara poziva građane na turnir u
“uličnoj košarci”

Turnir u uličnoj košarci jedan je od načina kako Nezavisna lista Domagoja Švegara namjerava doprijeti do birača na mjesnim izborima u Novom centru gdje se kandidirala. Naime, sljedeće subote organiziraju turnir u “uličnoj košarci” te pozivaju “trojke” iz svih kvartova da se jave.

– Pozivamo sve zainteresirane građane na košarku i druženje u subotu 26. 3. 2011. s početkom u 9 sati na igralištu kod jezerca u Novom centru. Igrat će se na jedan koš, trojica protiv trojice, igrači mogu biti iz svih kvartova. Molimo sve kapetane da prijave sudjelovanje svojih momčadi telefonom na broj 095/805-72-75 ili mailom na adresu vedranpuskaric@gmail.com. Pobjednike ćemo nagraditi iz skromnog nagradnog fonda. Turnirska pravila možete pronaći na internetskoj stranici www.nezavisni-ka.org, rekao je Vedran Puškarić.

Za one koji nisu vični košarci i više ih zanima što “nezavisnjaci” namjeravaju ponuditi građanima Novog centra, Puškarić poziva da dođu  subotu između 9 i 12 sati, kako bi upoznali članove liste te porazgovarali o aktualnoj problematici Novog centra.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest