Uspio bunt na Korani!? Pamić ostaje nakon sastanka s Gademzima!

Uspio bunt na Korani!? Pamić ostaje nakon sastanka s Gademzima!

Prema najnovijim informacijama, Igor Pamić definitivno će odbiti gotovo već siguran ugovor s Istrom i ostaje trener karlovačkog prvoligaša! Do preokreta je došlo nakon emocijama nabijenog sastanka s Gademzima i igračima.

Činilo se da je potpisivanje papira samo formalnost, pozamašna ponuda iz pulske Istre 1961. i konstantan pritisak i nemoguće stanje u klubu bili su, barem nakratko, previše za legendarnog trenera iz Žminja, Igora Pamića, koji je u protekle četiri godine stekao nepodijeljene simpatije karlovačkih ljubitelja sporta i Karlovčana. No, i zavist onih koji se Karlovčanima teško mogu nazvati.

Gotovo u tajnosti, danas poslijepodne Pamić je održao i sastanak s najvjernijim navijačima. Kako saznajemo, od prvog trenutka bilo je jasno da je riječ o oproštaju, no nakon što je saslušao Gademze, njihovu ogorčenost i bijes, ali i vrlo emotivan pogled na cijelu situaciju u jednom trenutku u Divu iz Žminja očito se nešto prelomilo. Ustao je od stola, obavio telefonski razgovor i rekao da nakon svega ne može otići.

– Znam da neće biti lako, ali ja od ovoga ne mogu otići – rekao je okupljenim Gademzima, koji su se u lijepom broju okupili i na poslijepodnevnom treningu, koji je trebao biti oproštajni.

Kako sada stvari stoje, ipak neće biti takav, Pamić je čini se definitivno odbio atraktivnu i vrijednu ponudu iz Istre, a Gademzi su se već na treningu odužili skandiranjem njemu i igračima, kao i pomoćnom treneru Kuljancu.

Rat s Upravom nipošto ne prestaje, grad je oblijepljen naljepnicama “Turkoviću odlazi!” s prekriženim likom predsjednika kluba, a tijekom treninga Gademzi nisu štedjeli Turkovića, direktora Marčetića i Branka Vukelića.

Čini se da je jedna stvar sigurna – Pamić ne odlazi i neće otići svojom voljom. Ljubav prema klubu, gradu i odnos s Gademzima jači su od klipova koje podmeće Uprava zbog koje već danima u klubu nema grijanja i tople vode (navodno je danas “kvar” naglo popravljen). Hoće li ga čelni ljudi, kojima je Karlovac na posljednjoj utakmici protiv Varaždina jasno i glasno poručio što misli o njima, i dalje ustrajati da ga otjeraju? To je već puno teže pitanje.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest