Karlovac u 15.30 dočekuje Ilovac u kup susretu, opet bez jutarnjeg treninga

Karlovac u 15.30 dočekuje Ilovac u kup susretu, opet bez jutarnjeg
treninga

Nakon što je nogometaše Karlovca i danas dočekalo stanje primjereno županijskim ligašima – bez tople vode, otkazan je jutarnji trening. Postavlja se pitanje je li riječ o tihom psihološkom ratu Uprave na čelu s predsjednikom Stjepanom Turkovićem ili, pak, o totalnoj nesposobnosti istih, a bez obzira što je doista na stvari zasigurno nije riječ o dobrim vijestima za NK Karlovac.

Gademzi nastavljaju svoj rat protiv predsjednika, grad je prepun naljepnica koje pozivaju na Turkovićev odlazak, a trener Pamić koji je jučer izjavio da definitivno ostaje u klubu nakon sastanka s Gademzima, a kasnije to prisnažio i izjavom u Sportskim novostima da “u Karlovcu ostaje 100% do kraja sezone”, opet je poprilično ozlojeđen i ljut nakon novog jutarnjeg “bisera” u prostorijama NK Karlovca.

U takvim okolnostima, nogometaši Karlovca u 15.30 dočekuju Ilovac u susretu četvrtfinala Županijskog nogometnog kupa. Jasno, prvoligaš je apsolutni favorit protiv četvrtoligaša čak i u ovakvim okolnostima, no za očekivati je kako će se “kanarincima” iz Ilovačke šume suprotstaviti ponešto oslabljena, možda i u potpunosti rezervna postava “plavo-bijelih”, kako bi se isprobale trenutne mogućnosti igrača koji nemaju zamjetnu minutažu u prvoligaškom natjecanju.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest