Osnovana udruga koja se brine o mačkama – prva akcija, povoljna sterilizacija

Osnovana udruga koja se brine o mačkama – prva akcija, povoljna
sterilizacija

Karlovac je konačno dobio udrugu ljubitelja životinja koja će se brinuti i za napuštene i nezbrinute mačke. Jedna od prvih aktivnosti je sterilizacija mačaka u Karlovca po akcijskim cijenama. Podsjetimo, mačke se bez problema mogu prilagoditi okolišu u kojem žive, bilo to u gradu ili na selu no problem je sve veća populacija. Stoga se, kao u razvijenim zemljama, preporučuje sterilizacija i kastracija životinja kako bi se spriječilo povećanje broja mačaka te se smanjuje i rizik od zaraznih bolesti mačaka.

– Udruga “Mijau – Karlovac” u suradnji s Veterinarskom stanicom Karlovac i uz potporu Grada Karlovca omogućila je građanima Karlovca i Karlovačke Županije sterilizaciju mačaka po akcijskim cijenama (koja traje upravo sada) i to na način da sterilizaciju ženke plaćate 190 kn a mužjaka 130 kn, kažu u novoosnovanoj udruzi.

Kontakt telefon Veterinarske ambulante je 047/648-075, a Udruge “Mijau – Karlovac” 091/597-0624. Prilikom dogovora o sterilizaciji morate naglasiti da želite da vam se maca sterilizira po Akcijskim cijenama dogovorenim s Udrugom “Mijau – Karlovac”

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest