U Nazorovoj otvoren Šušu Pub, frizerski i kozmetički saloni, uskoro i Pension

U Nazorovoj otvoren Šušu Pub, frizerski i kozmetički saloni, uskoro
i Pension

Turistička agencija, frizerski i kozmetički saloni, pub, cvjećarnica a uskoro i smještajni kapaciteti sadržaj su novootvorenog uslužnog centra u centru grada u Ulici Vladimira Nazora. Staru i derutnu kuću obnovila je obitelj Grgas koja je cijeli kompleks zamislila kao centar uslužnih, ali i turističkih sadržaja na jednom mjestu.

– U centru već djeluju turistička agencija Katravel, cvjećarnica, frizerski salon u prizemlju i kozmetički salon na katu, dok je sada otvoren i Šušu Pub, ugostiteljski objekt koji Karlovčanima nudi nešto više, domaćinsku i ugodnu atmosferu, kazala je Jasna Stanojević zadužena za promociju.

Osim već postojećih sadržaja uskoro će biti otvoreni i smještajni kapaciteti. Četiri luksuzno opremljene sobe i dva apartmana upotpunit će pensionsku ponudu u centru grada. Kako je dodala Jasna Stanojević, pension će uskoro biti otvoren dok će bar u prizemlju upotpuniti turističku ponudu.

Jučerašnje otvorenje Šušu bara bilo je društveni događaj broj jedan u Karlovcu. Građani su osim pića besplatno degustirali pečene ribice i hrenovke koje su podijeljene u ogromnim količinama. Atmosferu su upotpunili tamburaši dok su posebna atrakcija na parkiralištu bili automobili – oldtimeri Kluba Mrežnica Classic prije svih Austin iz davnih 20-ih godina prošlog stoljeća.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest