Vučić o stanju u NK Karlovcu: Ne znam što se tamo događa, niti želim znati

Vučić o stanju u NK Karlovcu: Ne znam što se tamo događa, niti
želim znati

Klasičnom zamjenom teza poslužio se na današnjoj sjednici Županijske skupštine župan Ivan Vučić, nakon što ga je HNS-ov vijećnik Zoran Zatezalo upitao misli li što poduzeti nakon tvrdnji trenutnog predsjednika NK Karlovca Stjepan Turkovića da ima saznanja o nelegalnim aktivnostima u klubu. Turkovićev istup, po riječima Zatezala, ima elemente prikrivanja kaznenog djela što je također protuzakonito ponašanje. – Ako imate kakva saznanja, prijavite ih policiji i državnom odvjetništvu – odvratio je Zatezalu Vučić, na što mu je ovaj odgovorio da on osobno nema takvih saznanja, već da je samo pročitao takvu Turkovićevu izjavu. Županu je ponovio pitanje misli li što poduzeti po njoj.

– Ne, ja to nisam pročitao. Ako što znate, prijavite – bio je uporan Vučić, koji je prije toga o NK Karlovcu rekao da ne zna ništa o stanju u NK Karlovcu, niti želi znati. – Nisam član uprave “Karlovca”, ali mislim da se politika ne smije miješati u sport. Na području Karlovačke županije su 33 nogometna kluba i svi su oni naša briga – rekao je Vučić.

O NK Karlovcu se pozvanim nešto reći našao i predsjednik Županijske skupštine Josip Zaborski, inače čelni čovjek SAveza sportova Karlovačke županije. – Nije lako voditi jedan takav uspješan prvoligaški klub, boriti se s problemima i to još kao volonter. No tamo se ništa dramatično nije desilo. I drugi klubovi smjenjuju trenere u pola sezone. Recimo, KK Cibona ih je ove godine promijenila već tri – ispričao je Zaborski.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest