Događaj u tijeku: Turković smijenjen, na čelu kluba Perković, Benić trener!?

Događaj u tijeku: Turković smijenjen, na čelu kluba Perković, Benić
trener!?

Kasno sinoć, već iza ponoći, Upravni odbor NK Karlovca razriješio je dužnosti predsjednika Stjepana Turkovića. Kako saznajemo iz neslužbenih, ali vrlo pouzdanih izvora, smjenu je izravno naredio vrh HDZ-a nezadovoljan zbog krajnje negativnih reakcija javnosti na Turkovićeve poteze, koji su izazvali brojne probleme i za cijelu stranku.

Turkoviću se prvenstveno zamjera nediplomatsko ponašanje u odnosu prema djelatnicima NK Karlovca, treneru Pamiću i igračima, kao i medijima, s kojima je uspio zaratiti u svega par mjeseci provedenih na čelu kluba. Pritisak je, navodno, postojao i od roditelja dječaka najmlađih kategorija, koji “zahvaljujući” predsjednikovoj naredbi nisu smjeli nastupiti na tradicionalnom turniru s vršnjacima iz ostalih županijskih klubova.

Iako je kao potencijalni novi predsjednik NK Karlovca isprva figurirao Neven Šprajcer, posljednje informacije govore kako će na čelno mjesto karlovačkog prvoligaša ipak zasjesti Krešimir Perković, što bi trebalo uroditi i marketinški vrlo isplativim ugovorom o generalnom sponzorstvu Karlovačke pivovare. Klub neće mijenjati ime, no logo Karlovačke pivovare bit će na istaknutom mjestu na dresu, dok bi lagano ljetno pivo Radler trebalo postati sponzor ulaznica, odnosno punoljetni gledatelji pri dolasku na preostale četiri domaće utakmice u ovoj sezoni uz ulaznicu će dobiti i degustaciju novog proizvoda Karlovačke pivovare.

Ono čemu su se najvatreniji navijači NK Karlovca Gademzi najviše nadali (osim, naravno, odlaska Turkovića s mjesta predsjednika), povratak Igora Pamića, ipak se neće dogoditi, barem ne još. Div iz Žminja, naime, želi profesionalno odraditi ovu sezonu do kraja u pulskoj Istri i pokušati ostvariti obećano i spasiti “zeleno-žute” od trenutačno vrlo izglednog ispadanja u niži rang.

Do kraja sezone Karlovac će tako prema još neslužbenim informacijama voditi Stjepan Benić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest