Slavimo rođendan: KAportal ide dalje, nastavljamo s jednakim entuzijazmom

Slavimo rođendan: KAportal ide dalje, nastavljamo s jednakim
entuzijazmom

Poštovani čitatelji,

evo prošla je godina dana otkad je KAportal prvi put ugledao svjetlo dana, zaživio u bespućima interneta i počeo vas svakodnevno informirati o događajima u našem gradu i regiji.

U protekloj godini “prvotravanjski portal”, kako su ga neki nazivali na početku rada, za vas je objavio točno 3.558 postova, odnosno autorskih tekstova i objavio 5.024 fotografija kojima treba pridodati i one brojne u našim fotogalerijama. Moramo priznati da su više nego vrijedni bili i naši komentatori koji su sve to lijepo popratili s ukupno 36.334 komentara na čemu se zahvaljujemo, jer je KAportal zbog te otvorene komunikacije s čitateljima postao prepoznatljiv i kao otvoreni forum na kojem se može raspravljati o svakodnevnim temama. Dosta posla imao je naš “admin” koji je ipak neizbježan, jer s obzirom na otvorenu komunikaciju pod anonimnim “nickovima” treba pripaziti i na zacrtana pravila korištenja i komentiranja. Ovim putem zahvaljujemo se na razumijevanju svim našim registriranim korisnicima kojih s ovim danom ima točno 1.090. Moramo spomenuti i naš sportski web KAŠonline koji vas redovito izvještava o svim sportskim događajima u regiji. KAŠ je u protekloj godini objavio 1.178 tekstova što su komentatori popratili s nemalih 2.211 komentara.

Zahvaljujući vama, KAportal.hr je u svega godinu dana postojanja postao najčitaniji informativni portal Karlovca i Karlovačke županije i svrstao se među pet najposjećenijih lokalnih portala u Hrvatskoj. Mjesečno bilježimo oko 200 tisuća posjeta, gotovo 600 tisuća pregledanih stranica i 50 tisuća jedinstvenih posjetitelja što su brojke koje priželjkuju i medijske kuće s puno jačom financijskom potporom, pa i one koje još uvijek funkcioniraju po sistemu dotacija iz proračunskih sredstava. Naravno, ovim brojkama treba pridodati i solidnu statistiku KAŠ-a ali i KAoglasnika koji tek treba zaživjeti u pravom smislu.

KAportal danas kreće u drugu godinu rada a njegova novinarska i suradnička ekipa nastavlja s jednakim entuzijazmom kao i prije godinu dana. I dalje ćemo se truditi biti brzi, točni i nećemo imati “dlake na jeziku” no i vas, dragi čitatelji, molimo za razumijevanje kad vas poneki “tipfeler”, sporo učitavanje ili “štekanje servera” toliko naljute da poželite razbiti tipkovnicu.

Uredništvo

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest