Ovog vikenda humanitarni paintball turnir za pomoć Marinu Bosiljevcu

Ovog vikenda humanitarni paintball turnir za pomoć Marinu
Bosiljevcu

Paintball klub Karlovac na svom terenu u Donjem Pokuplju ovog vikenda organizira dvodnevni humanitarni turnir i druženje, a sav prihod namijenjen je oporavku Marina Bosiljevca, 31-godišnjeg Karlovčanina teško stradalog u ribolovu u studenom prošle godine. Marin, inače također član Paintball kluba Karlovac, ostao je bez potkoljenice lijeve noge i teško mu je stradala desna ruka, a kako bi se povratila funkcija šake očekuje ga nekoliko operacija.

U subotu će se održati atraktivan turnir paintball klubova iz cijele Hrvatske, a najavljeni su i neki inozemni klubovi. Tijekom cijelog dana građani će moći isprobati paintball po promotivnim cijenama, a pripremljeni su i tečajevi streljaštva i gađanja lukom i strijelom.  Navečer, u 20 sati, u restoranu Dolcevita održat će se koncert karlovačkih tamburaških sastava Grofovi, Skitnice i Rečički sokoli, uz ulaznicu po cijeni od 20 kuna u koju je uključen i listić za izvlačenje tombole.

Drugog dana građani će se također moći oprobati u paintballu, ali i proći tečaj uz profesionalne paintball igrače.

Svi koji žele pomoći mogu se obratiti izravno klubu, točnije predsjedniku Mariu Banoviću na broj mobitela 091/1966-162, ili, žele li financijski pomoći, mogu to učiniti uplatom na žiro račun u Privrednoj banci 2340009-1110075137 s naznakom “Za humanitarnu akciju Karlovčani za Marina”.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest