Škoda Octavia na Brzoj cesti “pokosila” dvije biciklistice (VIDEO)

Škoda Octavia na Brzoj cesti “pokosila” dvije biciklistice (VIDEO)

Dvije mlađe djevojke koje su se biciklima vozile nogostupom uz Brzu cestu stradale su večeras nešto poslije 20.00 sati u naletu Škode Octavije zagrebačkih registraskih oznaka kojom je iz smjera Splita prema Zagrebu upravljala vozačica. Škoda je uslijed neprilagođene brzine izletjela izvan kolnika, u naletu “pokosila” djevojke na biciklima te se zaustavila tik prija pada u pothodnik prema gradskoj tržnici.

-Prema prvim informacijama ozlijeđene su dvije mlađe ženske osobe koje su se kretale nogostupom, no ne i osoba koja je upravljala vozilom koje je sudjelovalo u nesreći. Očevid još uvijek traje, a djevojke su vozilima hitne pomoći odvezene u Opću bolnicu Karlovac gdje ih još uvijek obrađuju pa još ne znamo težinu njihovih ozljeda,  doznajemo u OKC-u PU karlovačke.

Prizor na mjestu nesreće dovoljno govori o stravičnom događaju – automobil je probio ogradu pothodnika gdje je umalo i završio, bicikli i osobne stvari stradalih djevojki razasuti su posvuda uokolo… -Čujte, ova žena šta je izletjela autom na nogostup dojurila je strašnom brzinom iz pravca Mostanja. Njoj je bilo zeleno, a prednost joj je oduzeo neki automobil koji se uključio na brzu cestu iz Tomislavove ulice. U tom je trenutku izgubila nadzor, zaljuljala se i skenula desno. Strašno, djevojke su samo ostale ležati na tlu – ispričala nam je gospođa koja je vidjela cijeli događaj.

Promet brzom cesto se tijekom očevida odvijao nesmetano.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest