Karlovačka “filmska reprezentacija” putuje u Italiju

Karlovačka “filmska reprezentacija” putuje u Italiju

Karlovački Kinoklub radi punom parom, kazala je predsjednica Marija Ratković koja je predstavila proljetne aktivnosti mladih karlovačkih filmaša. U četvrak tri člana Kinokluba – Nina Čorak, Marko Mikišić i Kristijan Protulipac predvođeni Markom Pekićem putuju na Timeline Film Festival, međunarodni festival srednjoškolskog filma u talijanskom gradiću Carate Brianzi.

– Osim nastupa u Italiji gdje će se predstaviti “karlovačka filmska reprezentacija”, Filmska revija mladeži i Four River Film Festival u proteklih mjesec dana uistinu su predstavljeni diljem Europe i Hrvatske, dodaje Ratković. Karlovački je festival predstavljen na DORF-u u Vinkovcima, Kid’s Eye Film Festivalu u Budimpešti, Fresh Film Festivalu u irskom gradu Limericku i na Slatinskom amaterskom filmskom festivalu u tom slavonskom gradiću.

– I dok su pripreme za nadolazeću 16. Filmsku reviju mladeži i 4. Four River Film Festival u punom jeku (rok za prijavu filmova je 01. lipnja!), foršpan s prošlogodišnjeg izdanja uvršten u službenu konkurenciju 20. Dana hrvatskog filma koji se održavaju u Zagrebu tokom sljedećeg tjedna. Još jedno vrijedno priznanje za karlovčane, zaključila je Ratković.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest