Dobra atmosfera uz prvi “pravi” nastup gimnazijskog benda Slowtime

Dobra atmosfera uz prvi “pravi” nastup gimnazijskog benda Slowtime

U prvih deset izdanja KAbine sve je teklo bez i najmanjih poteškoća, ali zato je jedanaesti donio prve probleme. Zbog tehničkih problema nije prikazan španjolski film “La Cabina”, iako je u zakazano vrijeme Cohiba Cafe bio pun. Organizatori su se ispričali zbog navedenih poteškoća, a iz istog razloga nešto ranije sa svirkom je počeo i gimnazijski bend Slowtime.

U svom prvom pravom javnom nastupu (imali su tek jedan kratki nastup u Gimnaziji), dečki iz benda Slowtime svakako su zaslužili pozitivnu ocjenu. U njihovom jednosatnom nastupu prevladavale su obrade, no za tek nedavno osnovani bend to i nije tako negativno, a svakako je pomogla i činjenica da su se potrudili napraviti poprilično drugačiji repertoar od većine drugih cover bendova u gradu.

Obrade ili ne, Slowtime je napravio odličnu atmosferu i predstavljao ugodno iznenađenje. Pjevač Luka Gotovac vješto je upravljao svojim glasom, ali i publikom, ritam-linija djelovala je vrlo uigrano iako je čine svirači s vrlo različitim iskustvom – basist Hrvoje Kralj koji je već sada dugogodišnji glazbenik i član Big banda POGK i bubnjar Zvone Magdić koji svira tek nekoliko mjeseci. Svoj posao vrlo dobro su obavili i gitaristi, Mario Višnjić na ritam gitari i Adrian Cvitković kao solo gitarist. Slowtime je pokazao da zna svirati, u izboru obrada pokazali su nešto više inventivnosti od većine kolega, a važno je reći i da rade i svoje stvari, od kojih su jednu predstavili i na večerašnjem nastupu, što je bio i najugodniji trenutak večeri. Pred bendom je dosta rada, u to nema sumnje, no večeras su pokazali kako imaju pristojan potencijal da postanu kvalitetan autorski pop-rock bend, što Karlovac nije imao već petnaestak godina.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest