Mladi Lumierovci pozivaju fotografe i modele na prve “Foto dane mladih”

Mladi Lumierovci pozivaju fotografe i modele na prve “Foto dane
mladih”

U Centru za mlade u Grabriku sekcija Lumiere Media Karlovac održala je konferenciju za novinare s temom otvaranja natječaja za prve “Foto dane mladih”. O ovom projektu govorili su Filip Trezner, koordinator za karlovačko područje,  Kristijan Protulipac te Marko Mikšić.

“Foto dani mladih” su trodnevni projekt za sve fotografe i modele ispod osamnaest godina. Održavat će se više puta godišnje na različitim lokacijama, a jedan od razloga mladih Lumierovaca za pokretanje ovakve inicijative je upoznavanje javnosti s manje poznatim destinacijama diljem Hrvatske. Osim toga, ideja je zbližiti sve zainteresirane mlade fotografe i modele te napraviti ovakvo druženje natjecateljskog karaktera svojevrsnim zaštitnim znakom Media Lumiere udruge.

Prvi ”Foto dani mladih” održat će se u Kutini od 29.4. do 1.5. te Lumierovci pozivaju sve zainteresirane fotografe i modele ispod devetnaest godina da se prijave na natječaj. U programu će sudjelovati osam fotografa (četiri iz Karlovačke i četiri iz Zadarske županije) i isto toliko modela koji će biti izabrani među prijavljenim kandidatima. Prijave je moguće obaviti  na prijave@lumiere.com.hr, a više detalja oko prijava i uvjeta koje kandidati moraju ispunjavati nalazi se na web stranici Lumiere Media http://www.lumiere.com.hr/

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest