Dr. Strikić dao ostavku na mjesto potpredsjednika NK Karlovca

Dr. Strikić dao ostavku na mjesto potpredsjednika NK Karlovca

Nakon više od 20 godina provedenih u klubu, dr. Nedjeljko Strikić podnio je ostavku na mjestu potpredsjednika NK Karlovca. Za razliku od mnogih koji su klub “upoznali” tek kada su stigli uspjesi, Strikić je doista nogometu nesebično pomagao i u najgorim danima.

– Uz NK Karlovac sam vezan, volim taj klub i još od 1990. godine sam na ovaj ili onaj način bio dio njega, i to potpuno volonterski. Radio sam i kao liječnik i kao član Uprave i mislim da je sada vrijeme da prepustim mjesto nekom mlađem – pojašnjava dr. Strikić.

Aktualni sukobi, može se bez pretjerivanja reći, Uprave i građana, vjerojatno su pospješili odluku o odlasku, iako dr. Strikić kaže kako je o povlačenju razmišljao još početkom sezone.

– Istina je da su se poremetili odnosi, no ne želim sada kada sam se povukao biti kritičar bilo jedne bilo druge strane. Za konstruktivnu kritiku sam uvijek, ali ne i za destruktivnu. Tko radi taj i griješi, ali isto tako je istina da ima onih koji samo kritiziraju, bez potpunog poznavanja situacije u klubu i bez želje da klubu pomognu. Volio bih da na moje mjesto dođe netko tko je nezadovoljan stanjem u klubu, ali želi raditi na tome da bude bolje – poručuje dr. Strikić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest