Ovacije u Domu OSRH “Zrinski” – Darko Rundek & Cargo Trio održali sjajan koncert

Ovacije u Domu OSRH “Zrinski” – Darko Rundek & Cargo Trio
održali sjajan koncert

Gotovo puna tri sata odlične glazbe pružili su Darko Rundek i njegov Cargo Trio (violinistica Isabel i multi-instrumentalist Duco Vranić) Karlovčanima u solidno ispunjenom Domu OS RH Zrinski.

Moglo bi se reći kako je zapravo publika mogla uživati u dva koncerta. Naime, u prvih sat i pol Rundek i Cargo Trio predstavili su novi album “Plavi avion”. Taj dio koncerta protekao je u vrlo intimnoj i ugodnoj atmosferi, posjetitelji su većinu pjesama čuli po prvi puta, sjedilo se u tišini ne računajući aplaudiranje nakon pjesama.

Potom je uslijedila 15-minutna pauza, nakon koje je uslijedilo nešto sasvim drugačije – presjek najvećih hitova Darka Rundeka iz doba Haustora i solo karijere. Taj dio koncerta otvoren je uz “Enu”, posjetitelji su ubrzo ustali sa svojih mjesta i na nogama popratili nastavak koncerta, sve do kulminacije uz izvanrednu izvedbu “Apokalipsa”.

Unatoč kraju u “kazališnom” stilu, uz upaljena svjetla i nekoliko naklona, te čak i odlaska dijela publike uvjerenog da nastavka neće biti, ostatak prisutnih uporno je glasnim pljeskom i povicima “hoćemo još!” dozivao glazbenike, na što su se oni nakon nekoliko minuta doista i vratili te odsvirali još dvije pjesme za kraj doista odličnog koncerta.

Vrijedi spomenuti i vrlo prisan i zanimljiv kontakt glazbenika i publike, kroz zanimljivu konverzaciju između pjesama. Rundek je i na vijest da je na šankovima nestalo pive, podijelio svoje zalihe posjetiteljima u prvim redovima, a on je nakon bisa od jedne od obožavateljica dobio ružu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest