Podjela na tribini – članovi Uprave ne žele sjediti s Turkovićem

Podjela na tribini – članovi Uprave ne žele sjediti s Turkovićem

Pogled na tribine na utakmici Karlovca i Cibalije nije bio zanimljiv samo zbog svega što su predsjedniku kluba priredili Gademzi, uz pomoć ostalih tribina, već i zbog poprilično indikativnog rasporeda političkih i klupskih dužnosnika. Čini se kako sve manje ima onih koji se žele vezati uz Turkovića, u svečanoj loži ostali su mu vjerni tek Vlatko Ivka i Željko Perak.

Bivši predsjednik Zoran Sabljarić odabrao je zapadnu tribinu, baš kao i bivši župan Ivica Horvat, dok su na istočnoj tribini, ali daleko od predsjednika, sjedili dojučerašnji potpredsjednik dr. Nedjeljko Strikić i još uvijek aktualni član Uprave Tomislav Ribičić, i to u društvu “protjeranih” Nevena Šprajcera i Krešimira Perkovića.

Tome treba dodati kako spomenuti Horvat, ali i Josip Šafar najavljuju odlazak iz Uprave, pa je više nego očito da Turkovića malo tko podržava i u vlastitoj stranci, no samom karlovačkom vrhu HDZ-a očito je i dalje dovoljno drag i imaju u njega puno povjerenje.

Podsjetimo, otkako je Turković došao na čelo kluba, iz NK Karlovca su ili otišli ili su otjerani Neven Šprajcer, Krešimir Perković, Dražen Mejašić, Zdravko Marčetić, Nikica Rudar, dr. Nedjeljko Strikić, Krešimir Benčić, pomoćni trener Miroslav Kuljanac i tvorac karlovačkog nogometnog uspjeha Igor Pamić, igrač Ivan Lajtman… Odlazak najavljuju i Horvat i Šafar…

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest