Čitateljima poklanjamo ulaznice za “Malu Floramye” – čestitamo dobitnicima

Čitateljima poklanjamo ulaznice za “Malu Floramye” – čestitamo
dobitnicima

KAportal i Gradsko kazalište “Zorin dom” poklanjaju ulaznice za večerašnju predstavu “Mala Floramye”. Kao i uvijek, čitatelji su bili vrlo brzi što se tiče slanja mailova i točni što se tiče odgovora – poznati glumac koji je ovjekovječio lik Šjor Bepa je Boris Dvornik.

Najbrži i točni su bili Valentina Rukavina, Robert Čačković, Ivana Rukavina, Dunja Turkalj, Marina Župančić i Petra Štefanac. Svatko od njih zaslužio je po jednu kartu za predstavu koju će moći podići na ulazu u Dom OSRH “Zrinski”. Od objave teksta do šestog maila koji je dobitan prošlo je tek deset minuta.

“Mala Floramye” jedna je od najpoznatijih hrvatskih opereta, praizvedena još 1926. godine u Splitu. Opereta je to u tri čina koja na pozornicu donosi događaje prije, za vrijeme i poslije Prvoga svjetskoga rata. Osječku, slavonsku Malu Floramye oblikovali su dirigent Mladen Tutavac i redateljica Nina Kleflin. Scenografiju je osmilio Osman Arslanagić, a originalnu je kostimografiju za Osijek prilagodila Marija Šarić Ban. Koreografiju potpisuje Dinko Bogdanić. U opereti pjevaju,  pričaju, glume i plešu  – Vesna Baljak i Sanja Toth, Blaženka Targuš, Danijela Božičević,  Barbara Othman, Iskra Stanojević, Tvrtko Stipić, Ladislav Vrgoč i mnogi drugi.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest