Sutra humanitarni spektakl u Zorin domu uz svjetsku zvijezdu Anu Vidović

Sutra humanitarni spektakl u Zorin domu uz svjetsku zvijezdu Anu
Vidović

Nakon prošlogodišnjeg prekrasnog koncerta u prepunom Domu OS RH Zrinski, Karlovčani će sutra ponovno moći uživati u muziciranju jedne od velikih svjetskih gitarističkih zvijezda, svoje sugrađanke Ana Vidović, koja će održati humanitarni koncert u Zorin domu, svirajući zajedno sa svojim bratom, također vrsnim gitaristom i nekadašnjim pobjednikom brojnih svjetskih natjecanja za mlade gitariste, Viktorom Vidovićem.

Sav prihod s koncerta namijenjen je za kupnju vozila za potrebe Doma za djecu Vladimir Nazor.

Da je riječ o doista svjetskom glazbenom događaju, najbolje potvrđuje pogled na koncertnu turneju Ane Vidović. U rodni grad Ana dolazi nakon koncerata u Baltimoreu i Salt Lake Cityu (dvije večeri zaredom) te kratkog zaustavljanja u Slovačkoj, dok će nakon svirke i kratkog odmora u Karlovcu krenuti u naporan svibanjski program, tijekom kojeg će održati koncerte u Njemačkoj, Paragvaju i SAD-u. I tijekom lipnja i srpnja vrsnu karlovačku gitaristicu očekuju nastupi u Njemačkoj i SAD-u, a na odmor će tek nakon srpanjskih koncerata u Škotskoj i Brazilu.

Spisak zanimljivih i vrijednih glazbenih sudionika ovog humanitarnog koncerta ne završava na Ani i Viktoru Vidoviću. Posjetitelji će moći uživati i uz nastup operne primadone, također Karlovčanke, Ivanke Boljkovac, ali i velemajstora hrvatske šansone, Ibricu Jusića.

Koncert je na rasporedu sutra, u srijedu, 20. travnja, s početkom u 20 sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest