Dugorešani najbolji na blagdanskom turniru u uličnoj košarci

Dugorešani najbolji na blagdanskom turniru u uličnoj košarci

Miran i pomalo uspavan Uskrsni ponedjeljak u Novom centru su “razdrmali” košarkaši. Već u 9 ujutro na igralištu za uličnu košarku u Krležinoj ulici okupilo se čak 11 momčadi, od čega dvije iz Duge Rese, kako bi u gotovo četverosatnom nadmetanju odlučili tko je najbolji na drugom turniru u uličnoj košarci u organizaciji nezavisne liste Domagoja Švegara.

Na kraju, posve zasluženo slavlje momčadi Duge Rese, koja je u finalnoj utakmici bila bolja od pobjednika prvog turnira, momčadi Novog centra, s vrlo uvjerljivih 21:9. Ipak, nisu Dugorešani u finalnom susretu imali lak posao kako to rezultat sugerira, bila je to vrlo tvrda utakmica, o čemu najbolje govori podatak da se igralo punih 35 minuta, budući u finalu nije bilo vremenskog ograničenja. Do koševa se dolazilo vrlo teško, no presudila je bolja kondicija dugoreških haklera, od kojih je dio još uvijek i aktivan u KK Duga Resa.

Za pobjedničku momčad igrali su Tomislav Čunović, Robert Moše, Zoran Vidačić i Jakov Škrtić. Turnir je tijekom cijelog jutra promatrao velik broj gledatelja.

Evo i svih rezultata turnira:

Pretkolo: Idioti – Konji 11:8, Duga Resa – 4M 15:5, Kipa – Omladinci 10:8.

Četvrtfinale: Novi centar – Idioti 15:11, Memphis Grizzlies – Šanac 15:7, Duga Resa – Ide ne ide 11:10, Zbrda zdola – Kipa 16:10.

Polufinale: Novi centar – Memphis Grizzlies 15:12, Duga Resa – Zbrda zdola 15:3.

Za 3. mjesto: Zbrda zdola – Memphis Grizzlies 15:8.

Finale: Duga Resa – Novi centar 21:9.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest