Prvosvibanjska biciklijada do Grduna kreće iz Karlovca, Duge Rese i Ozlja

Prvosvibanjska biciklijada do Grduna kreće iz Karlovca, Duge Rese i
Ozlja

Tradicionalna prvosvibanjska biciklijada u organizaciji Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, a pod pokroviteljstvom Karlovačke banke, ove se godine održava po 18. puta.

– Doživjeli smo punoljetnost, a vjerujemo da ćemo nastaviti s ovom tradicijom jer smo danas ostali jedina veća biciklijada u Hrvatskoj s ovako uspješnom tradicijom, kazao je Nikola Badovinac, povjerenik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske za Karlovačku županiju.

I ove godine biciklisti će voziti do Grduna, a startat će s tri lokacije. S karlovačkog Korza i iz Vrhovca kreće se u 10 sati, a sat ranije, u 9, ispred Robne kuće kreću Dugorešani. Na Grdunu sudionike očekuje vojnički grah, pivo i sokovi, a već tradicionalno, zabavljat će ih Tip-Top bend. Svi zainteresirani prijaviti se mogu na dan održavanja od 8 sati. Svim sudionicima bit će poklonjene majice, a već samom prijavom sudjeluju u nagradnoj igri čiji će se dobitnici izvlačiti po dolasku na Grdun.
Prošle godine na biciklijadi je sudjelovalo više od dvije tisuće biciklista, a ove godine, bude li lijepo vrijeme, organizatori se nadaju još većem broju.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest