Promoviran novi broj časopisa “Iće i piće” o gastronomiji i ugostiteljstvu

Promoviran novi broj časopisa “Iće i piće” o gastronomiji i
ugostiteljstvu

U hotelu Srakovčić danas je održana promocija časopisa “Iće i piće” koji je u svom 24. broju predstavio upravo spomenuti hotel. Radi se o kulturološkom časopisu o gastronomiji koji se bavi promoviranjem hrvatskih specijaliteta i autohtone kuhinje, ali i predstavljanjem inozemnih delicija upoznavajući tako čitatelje ne samo sa gastronomijom neke zemlje već i s kulturom ili običajima koji prate pojedino jelo.

– Hrvatska ima mnogo toga za ponuditi i promovirati, a nama je cilj kroz vrhunsku prezentaciju i svjetske standarde predstaviti hrvatsku, ali i upoznati inozemnu kuhinju, kaže Augusta Rosa Fabijanić, direktorica časopisa.

Časopis se bavi i predstavljanjem hotela i ugostiteljskih objekata te su tako kao glavnu prednost hotela Srakovčić istaknuli predivan ambijent te istaknutu ljepotu okoliša hotela okruženog gotovo netaknutom prirodom.

– Želja nam je u Karlovcu organizirati druženje svih pretplatnika i čitatelja časopisa kako bi i ljudi iz Zagreba i drugih gradova spoznali ovaj prekrasan ambijent, najavljuje Augusta Fabijanić.

Direkror hotela Ivan Srakovčić podržao je časopis i njegovu inicijativu, ističući kako Hrvatska ima mnogo toga za ponuditi, a hrana je još jedan od aspekata hrvatskog turizma kojim se možemo podičiti u svijetu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest