Dva dana u znaku plesa, u petak navečer premijera Ježeve kućice

Dva dana u znaku plesa, u petak navečer premijera Ježeve kućice

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana plesa Karlovac će u petak doista plesati! U organizaciji plesnih studija Free dance i Studija 23 održat će se dvodnevno sadržajno događanje.

Program koji je predviđen za petak, kada se i slavi Međunarodni dan plesa, započet će plesnim performansom u Gradskoj vijećnici za vijećnike u 10 sati, nakon čega će se svi plesači okupiti ispred Poglavarstva u 10.30 i krenuti u šetnju kroz grad uz Karlovačke bubnjare. Za sve željne stjecanja novih plesnih vještina iz različitih plesnih žanrova, bit će organizirane plesne radionice u prostorijama Studija 23 u Haulikovoj 23 s početkom u 17 sati.

”Plesno slavlje” će se nastaviti i sljedeći dan, plesnim nastupima sudionika na Korani u 10.30, na podestu kod turbine.

Podsjećamo, do kraja mjeseca je otvorena izložba ”Karlovac pleše”, gdje se u prostorijama studija Free dance u Križanićevoj ulici mogu razgledati kreativno izrađeni plakati svih plesnih skupina koje sudjeluju u ovom plesnom projektu.

Međunarodni dan plesa obilježit će i Zorin dom, odnosno Baletni studio karlovačkog kazališta, koji će u petak navečer premijerno izvesti hip-hop mjuzikl ”Ježeva kućica”, s početkom u 20 sati. Ovom osebujnom izvedbom popularne priče za djecu Branka Ćopića nadopunit će se bogat plesni program koji će za ljubitelje plesa kao i one koji će to tek postati nuditi pregršt plesa, zabave i događaja.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest