Četvrto izdanje legendarne sarajevske Audicije u Karlovcu u petak 13. svibnja

Četvrto izdanje legendarne sarajevske Audicije u Karlovcu u petak
13. svibnja

U svibnju nas očekuje petak 13., ali trebao bi umjesto praznovjerjem biti obilježen smijehom! U Domu OS RH Zrinski toga datuma, s početkom u 20.30 sati, gostuje hit komedija “Audicija 4”. Najnovije izdanje superpopularne sarajevske kazališne komedije, autora Željka Ninčića, u svim je dosadašnjim izdanjima doživjelo salve smijeha i aplauza, pa ne treba sumnjati kako će tako biti i u Karlovcu.

Jedan od najpopularnijih komičnih kazališnih projekata, Audicija, započet je 1985. godine, hit predstavom koju je u tadašnjoj državi vidjelo više od milijun ljudi. Jedan od idejnih tvoraca bio je upravo Željko Ninčić, koji je najširoj javnosti zasigurno najpoznatiji kao jedan od glumaca u drugom izdanju Audicije iz 1990. godine, gdje je igrao lik Mostarca Marinka Ćutuka (“ćetiri sata ćamim ćekajući!”), a od 1998. godine i treće Audicije kompletan je autor predstave.

U “Audiciji 4” autor je napravio je spoj staroga i novoga. Pored starih likova i prisjećanja na njihove nezaboravne scene tu su i novi likovi – Crnogorac Vuk Medojević zvan Lisica, Srbijanka udana u Sloveniji Radojka Janša, povratnica iz zatvora Asfaltina Kurajbegović, te klasični sarajevski jalija Džemsudin Šimširpašić.

Uz Stanka Bogovića u ulozi neizbježnog profesora, u “Audiciji 4” glume Aleksandar Krstajić, Vladimir Balašćak i Jovan Ljubenović.

Prodaja ulaznica već je započela u papirnici Mozaik i Foto color Korani na Korzu, pa požurite jer nema sumnje kako će ulaznice za Audiciju 4 planuti kao što je bio slučaj i s tri ranija izdanja!

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest