U petak hit komedija Audicija 4, KAportal dijeli ulaznice najbržima

U petak hit komedija Audicija 4, KAportal dijeli ulaznice najbržima

U Domu OS RH Zrinski u petak, 13. svibnja, s početkom u 20.30 sati, gostuje hit komedija “Audicija 4″. Najnovije izdanje superpopularne sarajevske kazališne komedije, autora Željka Ninčića, u svim je dosadašnjim izdanjima doživjelo salve smijeha i aplauza, pa ne treba sumnjati kako će tako biti i u Karlovcu.

U “Audiciji 4″ autor je napravio je spoj staroga i novoga. Pored starih likova i prisjećanja na njihove nezaboravne scene tu su i novi likovi – Crnogorac Vuk Medojević zvan Lisica, Srbijanka udana u Sloveniji Radojka Janša, povratnica iz zatvora Asfaltina Kurajbegović, te klasični sarajevski jalija Džemsudin Šimširpašić.

Uz Stanka Bogovića u ulozi neizbježnog profesora, u “Audiciji 4″ glume Aleksandar Krstajić, Vladimir Balašćak i Jovan Ljubenović.

Ulaznice se još uvijek mogu kupiti u papirnici Mozaik i Foto color Korani na Korzu, a najbržima pet ulaznica dijeli i KAportal. No, ovog puta nagradna igra ide preko Facebooka, pa požurite na našu Facebook stranicu i pročitajte upute. Sretno!

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest