Za vikend međunarodni skup obožavatelja Buba – u subotu Let 3

Za vikend međunarodni skup obožavatelja Buba – u subotu Let 3

Po deveti puta karlovački Buba klub predstojećeg je vikenda domaćin velikog susreta “Bube na četiri rijeke”, koji okuplja ljubitelje Volkswagen vozila iz brojnih zemalja. Prijašnjih godina na karlovački skup dolazile su “bube” iz Njemačke, Austrije, Italije, Švicarske, Mađarske…kao i svih zemalja regije, odnosno bivše Jugoslavije, pa se i ove godine očekuje velik odaziv i puno dobre zabave.

Ljubitelji “buba” okupljaju se u petak, kada će ih nakon večere zabavljati bendovi Full Monty i Lazy Chain. Prostor Kinološkog kluba otvoren je, naravno, i za sve ostale zainteresirane posjetitelje, i to uz besplatan ulaz.

U subotu su na rasporedu brojna natjecanja i nagradne igre, izložba vozila, defile ulicama grada, a posebnu zanimljivost zasigurno će predstavljati i – svadba! U večernjem dijelu programa nastupaju break danceri, potom će biti proglašena najljepša vozila, a u 22 počinje svirka benda The Đikanz, nakon kojeg će, negdje oko ponoći, na pozornicu izaći i glavne zvijezde ovogodišnjeg susreta, popularna riječka skupina Let 3.

U nedjelju, prije završetka skupa, sudionici će održati još jednu vožnju gradom u jutarnjim satima.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest