Proljetne promenade – provedite jutro uz plesače, svirače i odlične fotke

Proljetne promenade – provedite jutro uz plesače, svirače i odlične
fotke

Druge ovogodišnje Proljetne promenade u subotnje jutro nude raznovrstan i zanimljiv program, koji bi trebalo dodatno uljepšati najavljeno toplo i lijepo jutarnje vrijeme.

Organiziraju ih Turistička zajednica grada Karlovca i Studio 8, kroz projekt KAbina – u sklopu ovog projekta duž promenade bit će postavljena izložba četvero mladih karlovačkih fotografa – svojim radovima predstavit će se Filip Trezner, Sabina Brlečić, Petra Sutlić i Demjan Rožman.

Izložba će se moći razgledati od 10 sati, a u isto vrijeme na ulazu u perivoj iz Radićeve ulice nastupit će sjajni breakeri Promenada kluba – KLC Breakers, koji će tako simbolično najaviti i veliko međunarodno natjecanje KLC Most Wanted, koje nas očekuje 28. svibnja.

Nakon breakera, nešto sasvim drugačije – klasična glazba u izvedbi učenika Glazbene škole Karlovac. Bogati program počinje u 11 sati, a nastupit će brojni talentirani svirači gitare, violine, violončela, flaute, klarineta, oboe, saksofona…a izvodit će raznolika djela, od obrada tradicijskih narodnih pjesama, preko Bacha, Sorkočeviča, Handela…sve do popularnih skladbi Scotta Joplina, Johna Sandsa i Vere Gray.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest