Prepuna dvorana uživala u najnovijem izdanju sarajevske Audicije

Prepuna dvorana uživala u najnovijem izdanju sarajevske Audicije

U Domu OS RH Zrinski sinoć se tražilo mjesto više za legendarnu sarajevsku “Audiciju 4”, koja se pokazala kao izvrstan spoj staroga i novoga. Popularna sarajevska komedija autora Željka Ninčića bila je, sudeći prema količini smijeha i dužini aplauza, vrlo dobro prihvaćena kod publike. Čini se da je vesela i opuštena atmosfera te dobra komunikacija između glumaca i publike osvojila Karlovčane.

“Super nova Audicija” je četvrta Audicija po redu, a radi se o hit komediji koja je obožavatelje stekla već svojom prvom izvedbom davne 1985. kada ju je pogledalo više od milijun gledatelja. Zbog toga 1990., “Audicija” dobiva nastavak pod nazivom “Nova Audicija”, a osam godina kasnije slijedi i “Najnovija Audicija”. Sada je došao red i na četvrtu “Audiciju” u kojoj su se gledatelji susreli sa nekim dobro znanim starim likovima i njihovim legendarnim ulogama i frazama poput Ćutuka i njegove poznate “Ćetiri sata ćamim ćekajući” te Veselog čije su se vesele opaske o “Carlu del Ponteu” posebno svidjele publici. Od novih likova tu su klasični sarajevski jalija Džemsudin Šimširpašić i  Asfaltina Kurajbegović, tek izašla iz zatvora.
Prepuna dvorana Doma OS RH Zrinski odjekivala je smijehom i čestim aplauzima,  a publika se doimala kao da uživa u svakoj  novoj šali, opaski ili duhovitoj dosjetci glavnih likova. Na samom kraju, glumci su, uz pomoć publike, interpretirali poznatu pjesmu Frane Lasića “Zagrljeni”, što je na lijep način privelo kraju opuštenu večer.
KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest