Fight Night: Karlovčani dominirali u kavezu, Mihaljević nokautiran u Lyonu

Fight Night: Karlovčani dominirali u kavezu, Mihaljević nokautiran
u Lyonu

Subota je protekla i u znaku borilačkih sportova. Karlovac je po prvi puta bio domaćin večeri borbi u kavezu. U nekadašnjem noćnom klubu XXL, u drugačijoj, rekli bismo “sirovoj” atmosferi, održano je osam borbi u osmerokutnom kavezu po UFC i Pride pravilima.

U amaterskom dijelu programa, u svim borbama borili su se Karlovčani protiv Zagrepčana, a domaći predstavnici ostvarili su četiri pobjede u pet mečeva. Uspješni su bili Bičanić, Horvatić, Matijević i Okičić, dok je utješnu pobjedu Zagrepčanima donio Vrkić.

Planirane su bile i četiri profesionalne borbe, no jedna je otpala zbog nedolaska jednog od boraca.

U preostale tri dvije vrijedne pobjede predstavnika uspješnog organizatora ove borilačke večeri, karlovačkog Shark Gyma – Oliver Sudac svladao je Zagrepčanina Solakovića, a Mario Kuzmak bio je bolji od još jednog borca iz metropole – Kitića. U posljednjoj borbi večeri Zagrepčanin Šola svladao je Samoborca Šančića.

Ovog vikenda veliku borbu, nažalost s nepovoljnim ishodom, imao je i karlovačko-dugoreški borac Igor Mihaljević. Na velikom K-1 spektaklu u francuskom Lyonu pod nazivom “It’s Showtime!”, imao je čast boriti se u jednoj od glavnih borbi večeri protiv superjakog nizozemsko-surinamskog borca Tyrone Sponga. Iskusni Spong, kojem je ovo bila 74 borba (i 66 pobjeda) nokautirao ga je žestokim udarcem koljenom u glavu u posljednjoj minuti prve runde. No, vjerujemo da to neće obeshrabriti Mihaljevića i da ćemo čuti još dosta dobrih vijesti iz njegovog tabora.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest