Polaznici Rukometne škole kod Jelića – sustavan rad oplemenjen i odličnim rezultatima

Polaznici Rukometne škole kod Jelića – sustavan rad oplemenjen i
odličnim rezultatima

Pedesetak mladih rukometaša, polaznika Rukometne škole Karlovac danas je bilo u gostima u karlovačkoj gradskoj vijećnici gdje ih je primio gradonačelnik Damir Jelić. Gradonačelnik, također rukometaš, mlade uzdanice karlovačkog rukometa upoznao je s danima kada je on aktivno trenirao.

– Neki od vas sigurno će biti reprezentativci. Bez obzira da li to bio netko iz ženske ili muške selekcije, a neki od vas će sigurno koristiti znanja stečena rukometom u svom poslu baš kao što ih ja danas koristim. Danas je vidljiva ogromna razlika u rukometu u odnosu na vrijeme kada sam ja trenirao i vaši treneri.

Mi smo ozbiljno igrali kao i vi, ali organizacija nije bila tako dobra kao sada. Moram priznati da je RŠ Karlovac i selekcije rukometašica i rukometaša u našem gradu, reprezentativan primjer za cijelu Hrvatsku, a prema rezultatima i šire od RH i na tome vam čestitam, rekao je Jelić. Voditelj RŠ Karlovac Miloš Đanković napomenuo je da je RŠK najveća rukometna škola u Hrvatskoj. U svom pogonu okuplja čak 500 djece i 18 trenera. Sustavan rad je oplođen i rezultatima.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest