Potpisan provedbeni sporazum o provedi One Stop Service Centra

Potpisan provedbeni sporazum o provedi One Stop Service Centra

Strani ulagači su vrlo oprezni i vole prijateljsko okruženje. Stoga je vrlo bitno da postoje osobe kojima će se moći obratiti za sve informacije koje su im potrebne da bi uložili u neki projekt, i što je najvažnije, da ih dobiju na jednom mjestu, rekao je Robert Markt, državni tajnik Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva prilikom potpisivanja Provedvenog sporazuma za organizacije i institucije uključene u One Stop Service Centar Karlovačke županije, koje se održalo u Velikoj dvorani obrtnika u Obrtničkom centru u Karlovcu.

Glavni cilj oformljavanja One Stop Service Centra Karlovačke županije, proaktivne usluge kojoj će tehničku podršku davati Razvojna agencija Karlovačke županije, jest da se putem dostupnosti svih informacija na jednom mjestu omogući bolja komunikacija i uspješnija suradnja između ugovornih strana na regionalnoj i međunarodnoj razini.

Uz gradove i općine Karlovačke županije, odnosno grad Ogulin i općine Bosiljevo, Vojnić, Draganić, Generalski stol i druge, na dostupnost informacija u svrhu bolje poduzetničke suradnje obvezali su se i Veleučilište u Karlovcu i PU karlovačka. Certifikacija sporazuma predviđena je za rujan.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest